Dags att styla min Audi

Jag har kört min Audi i tre år och det börjar bli dags att pimpa den lite tycker jag. Med rätt tillbehör blir den både fräckare och snyggare och jag får dessutom en bil som blir mer unik.

Men hur jag ska styla den vet jag inte riktigt ännu. Jag vill ju ha en fräck bil, men den ska inte se löjligt överstylad ut. Jag tycker nästan det är pinsamt när man ser de där typerna som tror att de är häftigast i världen med sina överpimpade bilar. Men att bara låta åren gå och inte göra något extra med sin bil tycker jag är supertråkigt. Bilen blir fulare och fulare i lacken, designen känns mer och mer omodern. Usch! Lagom är alltid bäst tycker jag.

Nya snygga fälgar och en fräck sportratt kan räcka till en början. Men visst vill jag ha på snygga detaljer som skärmbreddare och vindavvisare. Men mer osynliga detaljer gör också bilen fräckare. Sänkningsfjädrar t ex gör att bilen ser mycket mer sportig ut, vilket jag gillar.

Det blir förmodligen plånboken som får bestämma i slutändan. Jag har inte hur mycket pengar som helst och det finns massor av andra hål som slukar pengar. Jag googlade Audi tillbehör och fick upp en oändlig massa företag som säljer tillbehör till Audi. Svårt att välja kanske, men det får bli bästa kvalitet till lägsta möjliga pris. Att tumma på kvalitén vägrar jag. Bättre att låta det ta sin tid innan man köpt allt man vill ha än att köpa mycket av sämre kvalité som inte håller eller blir fult efter en tid.

Sen har jag en dröm om en bättre ljudanläggning i bilen också. Fler och bättre högtalare så att man får ett härligt ljud oavsett om man sitter fram och kör eller om man är passagerare i baksätet. Men detta får jag absolut skjuta på framtiden eftersom pengarna till det inte finns just nu.

Kommentarer är stängda.