Lyson är ditt trygga fyrljus när du söker extraljus till bilen

Missnöjd med lamporna på din bil, lyser de inte tillräckligt tydligt? Tidigare var det relativt lätt att välja ett par extraljus. Idag har utvecklingen gått långt fram och det finns ett gigantiskt utbud av extraljus. Det blir inte lättare av alla utländska kopior som kan vara svåra att särskilja från originalen.

Men lugn, jag ska hjälpa dig navigera fram för att hitta ett bra extraljus till bilen. Svaret är Lyson. Lyson är ett bolag som specialiserat sig på fordonsbelysning. Företagets hemsida har ett brett sortiment av olika modeller, du kan enkelt hitta belysningar som passar till just ditt fordon.

I dagsljus ska du använda halvljus och vid mörkerkörning kan helljus vara att föredra för att få en bra upplyst körbana. Glöm inte att blända av när du får mötande trafik. Om fordonsbelysningen är dålig ska du se över lamporna. Du kan uppdatera din nuvarande belysning med nya glödlampor. Det är även möjligt att få lite mer kraftfulla och energisnålare lampor.

Om du behöver starkare belysning tycker jag definitivt du ska kika på utbudet Lyson har inom LED ramper. En LED ramp ger betydligt klarare belysning och bättre synfält i mörker.

Låt oss säga att du arbetar mycket under kvällar och behöver bättre sikt vid mörkerkörning. Mitt tips är att du ser över sortimentet av LED ramper. Det finns ett antal varianter med olika styrkor i belysningen. När du valt en belysning ska du bestämma var du vill placera den på fordonet. Om du önskar en mer diskret placering kan du sätta LED rampen under registreringsskylten. Där syns den mindre och sticker inte ut så mycket.

Eftersom det finns en stor variation av lampor blir det ibland svårt att välja rätt. Varför inte fråga ett proffs på fordonsbelysning? Kontakta Lysons kundtjänst, de kan guida dig till rätt fordonsbelysning.

Kommentarer är stängda.