Letar efter snygga golvlampor med biovibbar

Jag har inrett vårt vardagsrum så att att det kan ta lite olika skepnader beroende på om man bara hänger, tittar på film, har gäster o s v. Med framför allt ljus kan man ändra karaktär på ett rum och vi har många olika lösningar att växla mellan genom fjärrstyrning. Nu är vi på jakt efter två golvlampor som ska lysa upp hörnen när vi kör hemmabion. De får gärna föra tankarna till bio och film när de är tända och de ska antingen vara dimbara eller svaga så att det inte stör tittandet. De får också gärna ha snygg form och design så att de är lite som en prydnadssak när de är släckta. Jag vill helst inte ha någon dussinlampa som alla har utan något lite mer unikt. Jag har lagt 12k på bara förstärkaren så jag antar att de får kosta lite. Jag tar gärna emot tips men ska kolla runt själv på nätet, jag har börjat kika på Stayhome i deras kategori: golvlampor. Undrar också var kan få dragkrok monterad. Det hade varit kanon att kunna hänga på en kärra när man t ex ska forsla något stort och man kan också sätta cykelställ på en dragkrok. Är beredd på att det kanske inte är vettigt ekonomiskt att sätta på dragkrokar i efterhand. En kompis köpte dragkrok på Dragkrokskungen och han monterade den helt själv, starkt jobbat och han är rätt nöjd med den, jag kanske ska köra på det också. Problemet är dock att jag kanske inte riktigt lika vass som honom på bilar, men det går ju alltid slå en signal och få hjälp, han har ju gjort det en gång.

 

Kommentarer är stängda.